19 juni 2019

Werken bij Safety Group

Al jaren is de Safety Group sponsor van dit fantastisch evenement. En zij zoeken regelmatig collega’s. Voor elke vereniging die een vaste of tijdelijke collega aandraagt, kunnen wij een bonus voor de organisatie ontvangen.

Zo helpen wij misschien een roeier aan een baan! Dus deel deze pagina als jij iemand bent of kent die opzoek is naar een van onderstaande banen.

Safety Group
Safety Group is de betrouwbare partner op het gebied van verkeersbegeleiding bij infrastructurele werken, of op het terrein van vervoer, logistiek en veiligheid rondom evenementen. Maar ook als je tijdelijk of structureel behoefte hebt aan de inzet van buitengewoon opsporingsambtenaren, toezichthouders of veiligheidspersoneel op kleine en grote evenementen. Onder de Safety Group vallen Traffic Support, Crowd Support en City360.

Help roeier aan baan!

Naast fulltime en parttime Verkeersregelaars, BOA’s en Fiscaal parkeercontroleurs (met name in de Randstad), zoeken ze voor de meest uiteenlopende festivals en evenementen Servicemedewerkers en Event beveiligers (facilitair). Ze kunnen wel wat roeierspierballen gebruiken!

Wil je werken op festivals zoals Mysteryland en Defqon als Event host, Event beveiliger of Verkeersregelaar, kijk dan op de website https://werkenbij.safetygroup.nl/ of neem contact op via recruitment@safetygroup.nl of 038-4256704.

Belangrijk; als je gaat solliciteren vermeldt dan wel duidelijk dat je via de Volvo Zwolse Grachtenrace bij de Safety Group terecht bent gekomen.